Írta: Administrator ● hétfő 10 szeptember 2018 - 10:14:42 ● Hozzászólás: 0
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a Baranyai Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány folytatja a 2015-ben elindult GINOP Kerekasztal című rendezvénysorozatát, tekintettel arra, hogy napjainkban több fontos pályázati kiírás jelent / jelenik meg.

Az esemény szorosan kapcsolódik az Alapítvány egyik legfontosabb célkitűzéséhez, amely szerint tevékenységükkel hozzá kívánnak járulni a megyében működő vállalkozások sikeres működéséhez és az Európai Uniós források (legyen az visszatérítendő vagy vissza nem térítendő támogatás) megszerzésének lehetőségével vállalkozásuk fejlesztéséhez.

A 2018.09.12-én 10:00-kor kezdődő kerekasztal beszélgetésüket mint korábban, most is 10-15 főben szeretnék maximalizálni, hogy a leghatékonyabban tudják a részleteket bemutatni az érdeklődőknek. Egy rövid pályázati bemutatót követően most is a konkrét kérdésekre szeretnének válaszolni, így mindenki a saját vállalkozását tudja a lehetőségekhez paraméterezni.

Az ismertetett pályázatok a következők lesznek:

GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására
GINOP-2.1.8-17 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén (eszközbeszerzés)
GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Az érdeklődők a http://bmvk.hu/szolgaltatasok/rendezvenyszervezes/ginop-kerekasztal címen olvashatnak bővebben a rendezvényről, és ezen az oldalon is regisztrálhatnak.

Nyelv kiválasztása