Írta: Administrator ● kedd 26 november 2019 - 11:59:26 ● Hozzászólás: 0
Kedves Klímabarátok!

A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-00001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében konferenciát szervezünk, amelyen települési és megyei önkormányzatok döntéshozói, civil és szakmai szervezetek, vállalkozások, valamint egyetemek és egyéb kutatóműhelyek részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.

A konferenciára 2019.12.04-én 10 órától kerül sor a Papp László Budapest Sportaréna kistermében.( Budapest, Stefánia út 2, 1143)
A programról a csatolmányban tájékozódhat.

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK! A RÉSZVÉTEL INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a regisztracio@klimabarat.hu e-mail címen tehet meg.

További információt ugyanezen az elérhetőségen adunk.

A programról a csatolmányban tájékozódhat.

https://drive.google.com/open?id=0B7VPCVrRT9QpaTk0bUdydmV1V093aWZNMm16OV9QazNMUEFv

Nyelv kiválasztása